Από το παπουτσι που παραλίγο να φάει στο κεφάλο το Bush Jr. πίσω στο 2008 φτάσαμε στην εκσφενδώνηση του “προσωπικού” της φίλου, του Mr. Dildo στο κεφάλι του Steven Joyce που ανέμελος έκανε δηλώσεις on camera!

Αλλά πριν συνεχίσουμε με την ιστορία αυτή, ας δουμε πρώτα, τι είχε συμβεί σε ένα πραγματικό dick της πολιτικής ζωής αυτού του πλανήτη!

back to New Zealand!

AdTech AdΟ βουλευτής λοιπόν του ΚεντροΔεξιου Εθνικού Κομματός της Ν. Ζηλανδίας (κάτι σαν το δικό μας Υπ. Αμύνης δηλαδη), Steven Joyce… ένιωσε το Joy να του έρχεται κατακέφαλα, την ώρα που μιλουσε για την συμφωνία ελεύθερου εμπορίου Trans-Pacific Partnership
Μια γυναίκα, που δεν είδε με καλό μάτι την υπογραφή της συνφωνίας στο Aucland, του πέταξε το sex toy, φωνάζοντάς του “αυτό είναι για τον βιασμό της κυριαρχίας μας, μέσω της TPP που ξεπουλά τα δικαιώματα και τις ελευθερίες μας”. Βρε καλό μου, τώρα ποιος θα σε ικανοποιήσει τα βραδια; Το σκέφτηκες; Και μια ντομάτα να του έστελνες, το ίδιο νόημα θα είχε!
Η γυναίκα συνεληφθη, και το πειστήριο του εγκληματος το παρέλαβε, μέλος του CSI Aucland (μπα, θα το επέστρεψαν στην ίδια και θα της είπαν να παει να….)

Πάντως ο βουλευτής είπε πως ήταν ομολογουμένως λίγο σοκαριστικό, αλλά παράλληλα αστείο.

Να σε έβλεπα να έτρωγες στη μουρη ένα… αράπικο, να δω τι θα έλεγες τότε… lad!

Εδω διαβάσατε την είδηση της ημέρας. Τώρα μπορείτε να μιλήσετε με καυτές παρουσίες, που αναζητούν ένα πραγματικό άντρα να τις κάνει να τελειώσουν!

9099109180

Έλα παραδέξου το! Μια που την είδες, μια που σου βγήκε το μάτι από τη ρώγα της! Πάρε τα ροζ τηλέφωνα και μην ανησυχεις… θα τα ακούσεις όλα!

Print Friendly, PDF & Email