Είναι η γυναίκα του Ανέμελη-Χωρίστα, του Donald Trump, η Melanie Trump! Αυτό το θεόμουνο, που χαλαρά όλο το Nasional Security των ΗΠΑ θα ήθελε ο άντρας της να γίνει, ο νέος Πρόεδρος, μόνο και μονο για να έχουν να την “παίζουν” κάθημερινά. Ίσως και κάποιος να είναι τόσο τυχερός, ωστε να πηδήξει τη νέα #FLOTUS!

Κοίτα, θα μπορουσα να σου έχω πολιτική ανάλυση του τρόπου που επικοινωνιακά κινείται ο κάθε ένας από τους υποψηφίους. Θα πω όμως μόνο ένα πράγμα που συνδέεται με το συγκεκριμένο άρθρο. Δες πόσοι από τους αντρες υποψηφίους, εμφανίζουν τις γυναίκες τους… ΚΑΝΕΝΑΣ.

Μα η Melanie δεν έχει αντίπαλο φίλε μου. Ειναι μια κατηγορία από μόνη της!

Γεννημένη στη Σλοβενία, το 1970, και σπουδαγμένη στο Πανεπιστήμιο της Ljubljana αρχιτεκτονική. Δεν άργησε να κατευθυνθεί στο κομματι που από τα 16 της αγαπουσε. Το modeling.

Εκτοτε, από Μιλάνο σε Νέα Υόρκη και από συνεργασίες με top φωτογράφους, στην αγκαλιά του Donald Trump. ΟΚ! Κατανοητό. Ο ανθρωπός καλύπτει αυτό που δεν σηκώνεται! Κακιούλα; Πολυ πιθανό! Αν κάτι που θα πρέπει να παραδεχθούμε για αυτή την Ξανθιά Χωριστρα, είναι πως πάντα είχε δίπλα του τα ομορφότερα μωρά!

Από το 2010 ξεκίνησε τις δικές της επιχειρηματικές περιπέτειες. Ρολόγια, είδη γυναικείας περιποίησης.

Αν είχα και εγώ μερικά εκατομμύρια να παίζω, μπορεί να έφτιαχνα τα δικά μου call center για ποιοτικό και αληθινό τηλεφωνικό σεξ! Που ξέρεις, μπορεί τώρα να μην ήμουν έγω αυτός που θα έγραφε αυτό το post, αλλά ένας από τους 100δες υπαλλήλους μου!

Αρκέτα όμως με τα λογια! Πάμε σε φωτό. Λίγες και καλές:

Φωτογραφίες Melanie Trump

Melania Trump - τηλεφωνικό σεξ Melania Trump - καυτό κορμί  MILF Melania Trump - tilefoniko sex Melania Trump - χλυδάτο γκομενάκι  Melania Trump - τηλεφωνικο σεξ Melania Trump - φοβερό μωρό  Melania Trump - στο κρεβάτι Melania Trump - OMG βυζάρες! Melania Trump - τηλεφωνικό σεξ με την flotus Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

τηλεφωνικό σεξ και ροζ γραμμές

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας
AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email