“Είμαι στο σπίτι και είσαι μακριά. Δε νομίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα.” Της είπε και έκλεισε το τηλέφωνο. Έπρεπε να κινηθεί άμεσα για να τον ξαναφέρει κοντά της. Το τηλεφωνικό σεξ ήταν η λύση!

Εδώ στα ροζ τηλέφωνα έχουμε πει πολλές φορές πως είτε καλέσεις έναν premium αριθμό ή οργανωθείς ο/η ίδιος/α για μια καυτή βραδυά στο τηλέφωνο, το αποτέλεσμα ΔΕΝ θα σε αφήσει άφωνο!

Δείτε λοιπόν τι ανακαλύψαμε στην αναζήτησή μας στο Internet!

Τζούλια, γεια σου. Με λένε Εύη, είμαι 27 χρόνων και ζω στην Αθήνα. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, στις διακοπές μου, γνώρισα τον Κώστα, ο οποίος μένει μόνιμα εκτός Αθηνών. Δυστυχώς έχουμε σχέση εξ αποστάσεως. Βλεπόμαστε περίπου μια φορά το μήνα αλλά, όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι αρκετό και μας έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Παρόλο που τον θέλω πολύ, έχω αρκετές φορές σκεφτεί να χωρίσουμε και να κάνω κάποια σχέση εδώ στην Αθήνα. Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε μαζί τσακωθήκαμε κιόλας. Γιατί δυστυχώς μια τέτοια σχέση φέρνει πολλές γκρίνιες. Ο λόγος που τσακωθήκαμε είναι ότι μου είπε ότι δεν κάνω τίποτα για να μη φαίνεται η απόσταση που έχουμε και για παράδειγμα μου έφερε το τηλεφωνικό σεξ. Μου έχει πολλές φορές ζητήσει να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ αλλά εγώ αρνούμαι. Πώς να κάνω κάτι που ντρέπομαι και δεν ξέρω και πώς γίνεται; Από την άλλη ντρέπομαι να ρωτήσω κάποιον για αυτό. Οι δυο κολλητές μου δεν έχουν ξανακάνει και για αυτό πρέπει να ρωτήσω κάποιον άλλον. Τι θα με συμβούλευες;

Εύη, Αθήνα

Το ότι δεν έχει ξανακάνει δεν είναι δικαιολογία. Ούτε σεξ είχες ξανακάνει αλλά έκανες. Οπότε όλα έχουν την πρώτη τους φορά. Για να υπάρχει η δεύτερη, η τρίτη και η τέταρτη φορά, πρέπει να υπάρχει η πρώτη, όπως καταλαβαίνεις. Οπότε αν έχεις αποφασίσει να προσπαθήσεις για τη σχέση, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις και αυτό. Σε πληροφορώ ότι το τηλεφωνικό σεξ έχει σώσει πολλούς. Βέβαια το θέμα είναι να το γουστάρουν και οι δυο. Επειδή είσαι αρχάρια και αγχώνεσαι, ένα έχω να σου πω. Να είσαι αυτό που νιώθεις και να μην το παίξεις έμπειρη ή τα σχετικά. Επίσης να ξέρεις ότι στην περίπτωση του σεξ από το τηλέφωνο δεν χρειάζονται μόνο λόγια αλλά και πράξη.

 

Εχουμε λοιπόν και λέμε. Φοράς ό,τι πιο σέξι και ανάλαφρο έχεις για να νιώθεις καλά. Και κάνεις στον εαυτό σου ό,τι θα σου έκανε ο άλλος αν ήταν εκεί. Θα μου πεις ότι αυτό το κάνεις. Συνδύασέ το λοιπόν με λόγια, με αναλυτική περιγραφή και αυτό είναι. Πιες και ένα ποτηράκι κρασί και πάμε.

Αρχίζεις να χαϊδεύεσαι, χαλαρά και όπως θα ήθελες να σε χαϊδεύουν. Και αρχίζεις την περιγραφή στον άλλον. Και μετά ξεκινάς να βγάζεις ρούχα, σαν να κάνεις σε κάποιον στριπτίζ και τα σχετικά. Και λες στον άλλον πώς νιώθεις. Ακους όμως και τον άλλον από την άλλη γραμμή και ανάλογα πράττεις για να συγχρονιστείτε.

Δεν χρειάζεται τις πρώτες φορές αν δεν σου βγαίνει να είσαι πρόστυχη. Επίσης αν δεν θες άσε για τις επόμενες φορές τα sex toys. Βρες τη μόνη σου και με τη βοήθεια του άλλου. Και κάνε και τον άλλον να τη βρει φυσικά, που για ένα άντρα δεν είναι και πολύ δύσκολο. Αλλά να μιλάς, αυτή είναι η ουσία του τηλεφωνικού σεξ. Να λες τι κάνεις, πώς νιώθεις, τι θες να σου κάνουν και τι θα ήθελες να κάνεις στον άλλον. Και ότι θα ήθελες να είσαι μαζί του εκείνη τη στιγμή και όλα αυτά που ανεβάζουν στον άλλον τη libido.

Αν τώρα πάλι κωλώνεις σε όλα αυτά, άσε τον άλλον να οδηγήσει την κατάσταση και εσύ ακολούθησε τις διαταγές του, ας πούμε. Και πες του πόσο καλά το κάνει. Νομίζω ότι έχεις πιάσει το νόημα. Κάνε μια δυο προσπάθειες. Τώρα αν δεν σου βγαίνει τίποτα από αυτά, τι να σου πω. Προσπάθησε να τον βλέπεις πιο συχνά ή βρες άλλον πιο κοντά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα – People

Καύλωσες; Γιατί δε το δοκιμάζεις και εσύ; Για δες έναν mini οδηγό που ετοιμάσαμε για το τηλεφωνικό σεξ;

 

Print Friendly, PDF & Email