Καλοκαίριασε και η λίπιντο έχει ανέβει ιδιαίτερα! Οι φοιτητριούλες αρχίζουν να τα βγάζουν και να μας δείχνουν τα όμορφα σημεία του σώματος τους, ακόμη λευκά, μια θέλουν και λίγο χρόνο για να “κάψουν” το σώμα τους στον ήλιο! Οι εργαζόμενες, πλέον αφήνουν τα χειμερινά ταγεράκια στη ντουλάπα και σκάνε με τα φουστανάκια τους και το τονισμένο μπούστο τους να ιδρώνει στον καυτό ήλιο! Και εμείς στα ροζ τηλέφωνα, να νιώθουμε την ανάγκη να συμβουλέψουμε τους πιστούς αναγνώστες μας για τρόπους επικοινωνίας!

Άρθρα για Ατάκες

Ναι… αν περιμένετε να ρίξετε γυναίκα (ή άντρα) από ατάκες που διαβάζετε στο web, τότε επιτρέψτε μας να στείλουμε τους χαιρετισμούς για ταχεία ανάρρωση στη… χείρα σας! Ατάκες του στυλ “για σου τσολιά μου”, “ζαχαροπλάστης ήταν ο daddy σου” και “φωτιά στα κοκκινα και εγώ πυροσβέστης” δεν περνάνε (και δε νομίζω να περνουσαν ποτε!). Το πέσιμο μιας γυναίκας δεν έχει σκονάκι, πες αυτό, να σου πει εκείνο και να πεις την ατάκα που είπε ο Steve Martin στο Roxanne. Το πέσιμο σε μια γυναίκα απαιτεί: εξυπνάδα, θράσος και ζωντάνια!

ροζ τηλεφωνα

ροζ τηλέφωνα - χαμογελάστε!Για εμάς στα ροζ τηλέφωνα, το μυστικό βρίσκεται στις παραπάνω 3 λέξεις. Πως όμως τις αποκτάς; Πως μπορείς να κάνεις ένα καλό benchmark της… ετοιμολογίας, του θράσους και της ατάκας; Πως θα μπορούσες να… καταστρώσεις ένα σχέδιο επικοινωνίας, ανάλογα με τη γυναίκα (ή τον άντρα) που πρόκειται να θέσεις κάτω από τα… δίχτυα σου!

Η λύση βρίσκεται στα ροζ τηλέφωνα! Καλείς τον αριθμό που θα σου δώσει τη δυνατότητα να μιλήσεις ελεύθερα και να δοκιμάσεις. Να διαπιστώσεις από μόνος σου αν οι ατάκες που έχεις δουλέψει στο μυαλό σου είναι ικανές να λειτουργήσουν και εκτός μυαλού!

Εμείς προτείνουμε τις παρακάτω 2 γραμμές:

Αν θέλεις να μιλήσεις σε γυναίκα: 909 910 9194

Αν θέλεις να μιλήσεις σε άντρα:  909 910 9108

Δεν είναι ντροπή. Είναι ο καλύτερος και λιγότερο επίπονος τρόπος για να βγεις το καλοκαιρι στα μπαράκια και να σου έρχονται τα γκομενάκια όχι απαραίτητα για την εμφάνιση αλλά για αυτό που λες… και φίλοι μου ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Δημιουργήστε τις δικές σας επιτυχημένες ιστορίες !

ροζ τηλέφωνα – τηλεφωνικό σεξ

—————————-

AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email