Μπορεί; Κι όμως μπορεί. Η φύση όλα τα μπορεί! Μπορεί να δώσει το τέλειο στήθος και να μη χρειαστεί να πειράξεις, να βάλεις ή να βγάλεις ποσότητα. Μπορεί να το δώσει σε ένα υπέροχο, καυτό κορμί και σε ένα πρόσωπο που δεν ξέρεις αν χάνεσαι στα υπέροχα μάτια ή στα σεξουαλικά της χείλη. Πρόκειται για το θαύμα της Louisiana, την fit, social media persona και πρώην playboy model… Lindsey Pelas!

Το υπέρτατο αυτό μωρό, έχει καταφέρει να την ακολουθούν πιστά πάνω από 3Μ followers στο instagram και επομενως εχει καταφέρει να τα “παιρνει” και από σπόνσορες λογω αυτής της… ιδιαίτερης σχέσης με το instagram.

 

Είναι σχεδόν 25 Μαϊων, μια και τα γενέθλιά της είναι στον αστερισμό του Ταύρου στις 19 Μαΐου. Είναι απόφοιτος του Louisiana State University με πτυχίο στην Ιστορία παρακαλώ. Σίγουρα οι καυτές ιστορίες θα είναι το φόρτε της!

Αυτό, το 1.62 πλάσμα, είναι μόλις 63kgr και φοράει σουτιέν 32 DDD… Μέχρι και μωρό κοιμίζεις εκεί μέσα!!!

Παίζει! Το μωρό παίζει!

Παίζει με το φακό, όπως θα δεις σε instagram και σε ορισμένες φωτογραφίες παρακάτω. Παίζει με τη κάμερα και όχι απλά παιζει, αλλά σε κάνει να χάνεις το μυαλό σου και να νομίζεις/νιώθεις/πιστεύεις πως παίζει και με το οργανό σου… Παίζει με εσένα! Τέλος!

Παίζει και τρέχει! Σε αργα βασανιστικά ρυθμό, μονο και μόνο για να σου επιβεβαιώσει πως τα τούμπανα που έχει είναι δώρο της φύσης και όχι κανενός πλαστικού χειρουργου.

Λέει με το γλυκό της ύφος τις ιστορίες της μπροστά στη κάμερα του Playboy και ξέρει, πως ξέρεις, πως θα τελειώσεις πάνω στο monitor, στην οθόνη του laptop, στη κοιμισμένη στο πλευρό σου γυναίκα σου… το ξέρει… πως το ξέρεις!

tsonteslogo

Δεν ξέρω αν θα τη δουμε ποτέ πρωταγωνιστρια σε ένα από τα 100δες premium porn videos του tsontes.biz. Το σίγουρο όμως είναι πως θα την δουμε αμέτρητες φορές να καίγεται για το όργανό μας ενώ την παίζουμε, βλέποντας τα video της, τις νέες instagram φωτογραφίες της… Όχι;

A fave 2016 Memory. ✨ #Mykonos

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

Φωτογραφίες

τηλεφωνικό σεξ - ροζ γραμμες  lindsey pelas - ροζ γραμμες - 90 99 90 9010 Lindsey Pelas - tilefoniko sex  lindsey pellas - roz grammes

Κοίτα από φωνή δεν λέει και πολλά. Περισσότερο σπαστική θα την έλεγα παρά φωνή που θα σε φτιάξει. Αν ψάχνεις για μια καλή φωνή που θα σε φτιάξει, τότε αυτό θα το βρεις στο 909 910 9160, το καλυτερο τηλεφωνικό σεξ που θα έχεις κάνει!

 

Print Friendly, PDF & Email