Όπως κι αν τα γράψεις και όπως κι αν τα αποκαλέσεις, ένα είναι το σίγουρο… οτι γουστάρεις να τα κάνεις καραμέλα! Στα ροζ τηλέφωνα θα το λέμε πολλάκις… είμαστε και θα μείνουμε παιδιά και ως παιδιά γουστάρουμε να έχουμε τα… ζαχαρωτά μας!

Γεννιέσαι και το πρώτο πραγμα που αναζητάς είναι η αγκαλία της μητέρας. Να ακούσεις τον χτύπο της καρδιάς και να καταλάβεις πως είσαι πάλι “σπίτι”! Αμέσως μετά αναζητάς την τροφή, το μεγάλο στήθος που θα σου προσφέρει το γάλα, τη τροφή σου.

Μετά μεγαλώνεις! Κόβεται το ζουλισμα, κόβεται το φρέσκο γάλα και πλέον η ρωγα συνδυάζεται με τη λέξη σταφύλι!

Στα 7 σου τα μεμε γίνονται βυζάκια και ειναι κάτι σπυράκια στο στήθος της Μαιρούλας! Στα 12 σου πλέον τα έχεις πιάσει και έχει φάει χαστούκι από τη Μαιρούλα! Ενώ η στα 17… σε έχει αρπάξει η… Μαίρη και απαιτεί να της τα ζουλίξεις, να της τα φιλήσεις , να τα ρουφήξεις και να την κάνεις δικιά σου! (Οι ηλικίες μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το πόσο τανάκι είναι η Μαιρούλα!)

Πλέον με την επανάσταση του internet η εξοικείωση με το ομορφότερο σημείο της γυναίκας έχει γίνει καλύτερη. Η αξιολογηση δεν βασίζεται πλέον μόνο σε εικόνες που είχαμε παλαιότερα και θυμίζουν αγαπημένα φρούτα, όπως: μηλαράκι, πεπονάκι, ή σε περιπτώσεις grande βυζιού καρπουζάκι! Τώρα μιλάμε με βυζί Τζούλια, Πλάκα, Αστρονόμο (κοιτά στον ουρανό!) αλλά και milfάτο.

Οι γυναίκες τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη εποχή δεν έχουν το κολλημα να τα δείξουν και να σε κάνουν να ψαχνεσα