Νομίζεις πως θα γράψω για το φυστίκι που έφαγαν Γερμανοί, Αργεντίνοι, Βραζιλιάνοι και Άγγλοι; Ε! Νομίζεις! Εδώ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα από τη μπάλα, αδελφέ! Εδώ έχουμε λιώσει στη μαλακία, με τα υπέρτατα μωρά που συναντάμε σε Instagram και γενικά social media.

Ναι δε λέω, ώραια μπαλίτσα βλέπουμε και γουστάρουμε που το Mundial έγινε… Euro ξαφνικά, αλλά να, εκεί μεταξύ Stoiximan και ERT HD ρίχνουμε και κανένα βλέφαρο σε εκείνα τα όμορφα, τα ανώνυμα επώνυμα, στα τρελά μωρά. Στα υπέροχα βιζγιά, τα ανεβασμένα κωλομέρια, σε όλα εκείνα τα πρόστυχα βλεμματα. Ναι ρε, εκείνα που ξέρεις πως είναι αφιερωμένα στη κάμερα και όχι σε εσένα βρε λιγούρι, αλλά παρόλα αυτά αφιερώνεις 1,2 ολοκληρώσεις… ενώ μιλάς στα ροζ τηλέφωνα… ξέρεις εσύ!

Με ποια να ξεκινήσω δε ξέρω. Ίσως με το τελευταίο μωρό (ξαφνικά το τελείως άγνωστο κορίτσι, μπήκε σε πολλά sites) τη Στέλλα Σαμνιώτη.

Stella Samnioti

ΟΚ… OMG και WOW σε μια στιγμή!

 

Έτσι και ανεβάσω άλλη μια, θα μειώσω τα υπόλοιπα κορίτσια. Υπέροχη η μικρή. Οχι κάτι το συνταρακτικό σε φατσούλα, αλλά κορμί, μπούστο και γενικά σχέση με κάμερα… απλά θεϊκή!

Eleanna Palaiologou

Στο ασανσερ που συναντιόμαστε… Κομματάρα του Βαλάντη… Ίσως το πιο κατάλληλο μωρό για να συμμετέχει στο… νέο version…

 

Δηλώνει τραγουδίστρια (τρελλή φωνάρα το κορμί, μένει να ακούσουμε και τη φωνή!) και Brand Ambassador… whaaaaat???

Ioanna Bella

Ma che bella… θα έλεγα εγώ. Ίσως από τα πιο όμορφα κορίτσια που συναντάς στο Instagram. Makeup artist που το έχει μπρος και πίσω από το φακό, αν κρίνουμε και τη δουλειά της στον ίδιο της τον εαυτό.

 

Θέλεις κι άλλο;

Χμ! Για να δουμε κάτι πιο… ποδοσφαιρικό! Ε;

Ines Sainz

Viva Mexico! Από τις ομορφότερες παρουσίες στα γήπεδα της Ρωσίας, που βάζει κάτι πολλά από τα γλυκά ρώσικα μωρά!

Μπορεί το Μεξικό να μην κατάφερε να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση, το σίγουρο όμως είναι πως με την Ines “σκόραρε” πολλάκις!

Αντε να δούμε, τη Κυριακή, ποια θα πετάξει τα… ρούχα από τη χαρά της… Γαλλία ή η Κροατία!

 

 

 

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

Print Friendly, PDF & Email