Είναι η Elena Sanzharovskaya από τη Μόσχα. Μια διάσημη ρωσίδα γυμνάστρια, ετων 50+. Μια gilf που χαλάρα σου πέταγε τα μάτια και τα πνευμόνια έξω με ένα της ρουφηγμα! Μια δρασκελιά των θεϊκών βυζιών της πάνω στο πέτρινο από την καύλα πούτσο σου! Ναι τα λέω πιο χύμα σήμερα, διότι η Elena Sanzharovskaya, βγήκε από το λολαδικο και μας άφησε άφωνους!

Το 2008, πριν από 8 χρόνια η Elena τα είχε “πάρει στο κρανίο” κυριολεκτικώς! Της έστριψε η βίδα βρε αδελφέ! Μπορεί και από καμιά μπόμπα vodka! Ήθελε, λέει, να διώξει από αυτόν τον μάταιο κόσμο τον άντρα της, διότι τα είπαν λίγο παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Εψαχνε, λοιπόν, να βρει πληρωμένο δολοφόνο (ναι νεαρέ αναγνώστη μου, Assassin!) για να κάνει τη δουλειά όσο εκείνη εκάνε… πιλάτες!

Έλα όμως που η vodka πρέπει να μιλήσε… πέρα από το μυαλό της! Τα είπε σε “φίλο” της και εκείνος όντας από τη πλευρά των “λογικών” τα είπε όλα στην Полиция России και πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης η υπόθεση.

 

Όπως καταλαβαίνεις τα δικαστήρια της χώρας επέλεξαν να κρατήσουν για ελάχιστα χρόνια την διάσημη, από τότε, γυμνάστρια και απλά την ανακήρυξαν παράφρων και την έκλεισαν στο ψυχιατρείο.

Μπορεί όλα τα επιχειρηματικά της σχέδια να πήγαν πίσω, αλλά εκείνη δεν κώλωσε! Γύρισε και είναι πλέον μια από τις διάσημες Ρωσίδες γυμνάστριες! Σίγουρα ο παππους που με διαβάζει τώρα έχει βγάλει το πετσι και το βαράει στο μαγουλο της γιαγιάς…

Φωτογραφίες

Η Ελένα μας τα δείχνει όλα και μας καυλώνει τη κωλάρα σου γαμάω και γουστάρω να τραβάω θεσπέσιες βυζάρες από ρωσίδα milf μουνάρα ρωσίδα για πισωκολλητα καυλιάρα ρωσίδα στις ροζ γραμμές τηλεφωνικό σεξ και νοικοκυρές

Κυπριακό πουτανάκι που στα λέει όλα! Gay τηλεφωνικό σεξ! Ελά καυλα μη σταματάς... cns_city_new_300x300px_chat cns_city_new_300x300px_fetish

Διότι μέτα από τις ρωσικές ασκήσεις εδάφους-εδάφους αξίζει να επενδύσεις σε ένα καλό τηλεφωνικό σεξ με τη Μαρία και τις φίλες της! Στις πιο καυτές γραμμές για τα πιο καυλωμένα αγόρια!

tilefoniko sex & roz grammes

livesexcams

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας
AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email