Τελικά τις sexy selfies τις είχα παρεξηγήσει! Θεωρούσα πως δεν έχουν να προσδώσουν τίποτε παραπάνω από περιστασιακή καύλα και άντε… ένα ερωτεύσιμο προσωπάκι! Κάτι να φανταστείς πως γαμάς τις κρύες νύχτες του Χειμώνα!

Έλα όμως που πλέον οι Πέμπτες αρχίζουν να παίρνουν άλλη σημασία; Γιατί; Μα διότι λέω πλέον, κάθε Πέμπτη να ανεβάζω ένα post με τα πιο καυλωμένα selfies. Τα κορίτσια της διπλανής πόρτας που γουστάρουν να σε ανάβουν, τα “μωρά” που θέλουν να σε κάνουν να χύσεις, τις βιζιτούδες που θέλουν να βγάλουν το extra 100€!

Καυτές Ιστορίες

Κάνω έκκληση στις εταιρείες που προωθούν το τηλεφωνικό σεξ, να κάνουν ένα mini διαγωνισμό και να δουμε και selfies εν ώρα… επικοινωνίας! Καύλα αδελφέ!

Sexy Selfies

Έτσι λοιπόν, τα λαγωνικά βγήκαν φόρα, να αναζητήσουν, εκείνα τα κορμιά που θα μας καταπλήξουν και θα μας φτιάξουν το πρωινό, το μεσημεριανό και θα μας τελειώσουν στο… νυχτερινό!

Τηλεφωνικό σεξ δεν έχω κάνει... πονάει; Γουστάρω να σε πάρω, ενώ ο άντρας μου κάνει δουλεια στο δίπλα δωμάτιο Θέλω να με βγάλεις τα ρουχα! Ειμαι Σαλονικιότικο πουτανάκι Τέτοιες βυζάρες μόνο εδώ, καυλιάρη! Πιο καυτή... δεν πάει! Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου Η δικιά μας Μαρία - 9099109180

Κατά τα άλλα, εδώ να μιλάμε με γκομενάκια που μας πετάνε τα πάντα στα μουτρα! Δώσε κι άλλο αιδίο καυλιάρα μου! Live sex cameras και τα μυαλά στα κάγκελα!

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας
AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email