Κρατησέ… ψηλά τον πήχη!

Στα ροζ τηλέφωνα, έχουμε τη συνήθεια να σας προσφέρουμε λόγους που θα βοηθούσαν στην… ανάπτυξη της λίμπιντο! Ξεχνάμε Holly Peers; Έλα όμως που ο… τροχός γυρίζει και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου… κάτσει; Επομένως σε αυτό το άρθρο δε θα σας κατεβάσουμε μια βαρετή τεράστια λίστα με τρόπους που να διατηρήσετε τη στύση σας και να προσέχετε την σεξουαλική σας ζωή.

Θεωρούμε πως 6 απλές συμβουλές θα είναι αρκετές!

  1. Οταν η μάνα φωνάζε να τρώμε καλά κάτι ήξερε! Η σωστή διατροφή μπορεί να αυξήσει την λίμπιντο σας και να σας δώσει μια σκληρότερη στύση. Τα τρόφιμα όπως οι μπανάνες, τα αυγά, οι ξηροί καρποί, τα σύκα, οι πιπεριές, τα κρεμμύδια, και το κρασί μπορεί να αυξήσει τη δυναμική του πέους σας και επομένως τις επιδόσεις σας στο κρεβάτι, στο καναπέ, στο όρθιο και γενικά όπου γουστάρετε να τον δίνεται! ΠΡΟΣΟΧΗ στο πρόχειρο φαγητό… τα burgers και τα τσιπσοειδή ειναι ικανά να σας τον κάνουν σαν το… γαριδάκι!
  2. Άσκηση! Ο “μικρός” σας φίλος για να μεγαλώσει και να έχει διάρκεια χρειάζεται και εσύ να το βοηθήσεις! Επομένως με την άσκηση, αυξάνεις την τεστοστερόνη στο σώμα και δημιουργείς μια στύση… δολοφόνο!!! Οι ασκήσεις Kegel είναι μια τέλεια προπόνηση για το πέος σου!
  3. Κόψε το κάπνισμα και την κατανάλωση αλκοολ. Αυτά τα δυο σε συνδυασμό ή η υπερβολή του καθενώς από αυτά δύο αποτελέσματα φέρνουν: No κουκου και καρκίνο! Το κάπνισμα μειώνει την κυκλοφορία του αίματος, και μειώνει τη χωρητικότητα των πνευμόνων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μειωμένες αποδόσεις! Ενώ το αλκοόλ μπορεί να μουδιάσει το σώμα και να οδηγήσει σε προσωρινή στυτική δυσλειτουργία.
  4. Μη τον παίζεις ρε μεγάλε καθημερινα! Δώσε και λίγο ενέργεια στο πραγματικό sex!
  5. Μάθετε τις κατάληλες θέσεις για μεγαλύτερη διάρκεια στο sex! Κάνε ένα ζέσταμα με στοματικό σεξ (ναι ρε φίλε γλυφομούνι λέμε!) και μετά παίξε μπάλα με ιεραποστολικό και doggy style! Με αυτο τον τρόπο θα έχεις καλύτερη και μεγαλύτερη ροή του αίματος και επομενως πολύ καλυτερη στύση!
  6. Μην φοράς τα στενά εσώρουχα που σου κάνουν ωραίο κωλαράκι! Ναι το είδε το μωρό… το θέμα ειναι να τον φάει και να έχει διάρκεια η πράξη! Με τα στενά εσώρουχα περιορίζεται η ροή του α