Ήρθε αυτή η στιγμή που από το site αυτό θα διαβάσετε μια θεωρία που βγήκε από πράξη! Πως θα πετύχεις ένα καλό σεξ από τον κώλο, στο νέο μουνάκι που πηδάς τον τελευταίο καιρό. Κοίτα, το οθωμανικό, δεν είναι γιούργια μεγάλε. Θέλει σεβασμό στη τρύπα και αρκετά λίτρα σάλιου!

Τις δικαιολογίες για το “άστο καλύτερα” δεν τις ξεπερνάς με κουβεντούλα και “απειλές”. Τις δικαιολογίες για το πόσο σφηκτό είναι το κωλαράκι της και ο φόβος του πόνου και τις “ακούσιας” κλανιάς, δε τα ξεπερνάς με χαμόγελα και χαζο αστεία. Όσο γελοία αν σου ακούγονται, τράβα γαμησου εσύ από πίσω στεγνά και έλα να μας πεις εντυπώσεις!

5 βήματα θα πρέπει να ακολουθήσεις για σεξ από τον κώλο

Μια μούτζα βήματα θα πρέπει να ακολουθήσεις για να καταφέρεις να γαμήσεις την τρυπούλα της ανώδυνα και να το ευχαριστηθεί… και να στο ζητά επίμονα next time! Να στο φωνάξει βρε αδελφέ: θέλω σεξ από τον κώλο!

  1. Πρώτα πρέπει η διαδικασία να είναι κάτω από χαλαρή διάθεση. Φτιάξε ατμόσφαιρα γαμιά μου! Ξεκίνα με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή με μια vodka, χαμηλό φωτισμό (με κεριά) και ερωτική διάθεση!
  2. Όχι μεγάλε, ο φωτισμός δεν πάει στο σαλόνι ή στο δωμάτιο, αλλά στο μπάνιο. Ναι, μαλάκα μου! Εκεί όπου θα της κάνεις ένα υπέροχο ζεστό και χαλαρό μπάνιο. Η κωλοτρυπήδα φιλαράκι μου, θέλει πλυσιμο με ζεστό (όχι χλιαρό) νερό. Ναι ανοίξει, να μαλακώσει, να είναι έτοιμη να υποδεχθεί το jet σου! Μέσα και έξω από τον πρωκτό, να χαλαρώσουν τα εσωτερικά τοιχώματα. Έτσι το εργαλείο σου θα δεχθεί τιμές αρχηγού κράτους και θα παραμείνει “καθαρό” όσο θα το φιλοξενεί το κωλαράκι της. Γκε γκε;
  3. Είπαμε, μια μουτζα βήματα θα ακολουθήσεις. ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΑΙ! Στο τρίτο βήμα γίνε γιατρός! Βασικά πήγαινε στον κολλητό σου Φαρμακοτρίφτη και ζήτα του: Κ-Υ και ξυλοκαΐνη. Η πρώτη είναι κρέμα που θα βοηθήσει να “γλυστρήσει” το καυλί σου μέσα της, όπως η μαγιονέζα το λουκάνικο στο hot dog. Ενώ το δεύτερο μούδιασει τοπικά τον πρωκτό ώστε να μην ξεκινήσουμε με “αχ βαχ” πόνου και καταστρέψεις ό,τι έχεις χτίσει! Εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτό που βγαίνει σε spray. Λίγο στο δάχτυλο και απαλά στη τρυπα της. Απαλα λιγουρη μου! Προετοίμασε την για το μικρό τσουξιμο που θα αισθανθεί και θα περάσει άμεσα. Μετά βάζεις την Κ-Υ και έτοιμος για το επόμενο βήμα!
  4. Εδώ δείξε της πως θα πρέπει να στηθεί. Ανάσκελα και ψηλά τα ποδιά, πάνω από το κεφάλι. Εδώ ξεκινάς εσύ. Με προσοχή και υπομονή. Βάλε τον πούτσο σου αγόρι μου ΑΡΓΑ και ΣΤΑΘΕΡΑ. ΟΧΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. Η μαγιονε…εεε η Κ-Υ θα το βοηθήσει να γλιστρήσει χωρίς να αισθανθεί τον πόνο. Δεν το βιάζουμε το κορίτσι μαλάκα. Απόλαυση θέλεις να του προσφέρεις και άκρα ηδονη να νιώσεις και εσύ. Σε κάθε μικρο τσουξιμο, προσπάθησε να την ηρεμήσεις και πηγαινε χαλαρα. Μετά από τις πρώτες διεισδήσεις θα αρχίσει να νιώθει το ίδιο υπέροχα με το να την παιρνεις από μπροστά.
  5. Η πρώτη φορά θα πρέπει να γίνει έτσι. Στα 4 μόνο με την Ρόζα από το κοντινό Studio. “Προπόνησε” το κορίτσι και το κωλαράκι της και μετά ασχολήσου με άλλες στάσεις. Είπαμε με σεβασμό στο κορίτσι για να έχετε μετά και οι δυό σας επιλογές στο κάθε γαμήσι σας!

Εκπαιδευτικό Video

Κοίτα, αν κάπου κολλήσεις και νιώθεις πως ίσως χρειαστείς “κατευθυντήριες” ροζ γραμμές, η Μαρία Αλεξάνδρου και οι φίλες της ίσως να έχουν κάτι να σου προτείνουν! 😉

909 910 9180

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας
AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email