Χαμογελάτε… μέσα από τα ροζ τηλέφωνα!

Ξέρω! Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Αλλά στα ροζ τηλέφωνα, δεν μπορουμε να ειμαστε άλλο κολλημένοι σε post και tv screens βλέποντας ειδήσεις και μιζεριάζοντας. ΑΡΚΕΤΑ! Ας δώσουμε χρόνο στους ευατούς μας να… χαμογελάσουν, να ζήσουνε όμορφες στιγμές, να ονειρευτούν και στη προκειμένη… να γουστάρουν τρελλά μωράκια!

Πολλά έχουν γραφτεί για το χαμόγελο: Τίποτα δεν αφοπλίζει τόσο όσο ένα χαμόγελο, ή Χαμογέλα και οι εχθοί σου θα ανησυχήσουν και άλλο πολλά τέτοια έξυπνα ή γλυκανάλατα! Το μόνο σίγουρο είναι πως ένα χαμόγελο μπορεί να σε στείλει ψήλα, να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε κάνει να ηρεμήσεις.

Σε αυτό το post θα μπορούσαμε να σας είχαμε πραγματικά μωρά να χαμογελούν. Σκεφτήκαμε όμως πως κάτι τέτοιο μάλλον θα μας παρεξηγούσε και θα μας έδινε το χαρακτηρισμό κατηγορίας ατόμου που το θεωρούμε άρρωστο (παιδόφιλος) και συννάμα αποκρουστικό.

Επιλέξαμε να ανεβάσουμε… άλλα μωρά! Πιο… ενήλικα και πιο καυτά. Μωρά που μπορεί να μην επιδυκνύουν χύμα τα μέλη του σώματός τους, αλλά ακόμη και ντυμμένα, τα φαντάζεσαι πόσο υπέροχα θα είναι γυμνά! Μώρα, με ένα χαμόγελο τόσο γλυκό που σε κάνει διαβητικό!!!

Φωτογραφίες

ροζ τηλέφωνα - χαμογελάστε!