Παραθέτουμε άρθρο του Cosmo.gr που αφορά μια φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε από την Irina Shayk και τον γνωστό φωτογράφο James Houston για το project “Natural Beauty”. Τα ροζ τηλέφωνα προσπαθούν να σας φέρνουν όχι μόνο διασκεδαστικά post αλλά και ειδήσεις από τον χώρο της τέχνης και του modeling! Enjoy!

Η Irina Shayk στην πιο προκλητική φωτογράφηση της ζωής της, αλλά για καλό σκοπό

Η Irina Shayk πόζαρε ολόγυμνη και φυσική για το project του φωτογράφου James Houston “Natural Beauty”, προσθέτοντας στο πορτοφόλιό της την πιο προκλητική φωτογράφηση που έχει κάνει ως τώρα.

Μπορεί η Emma Watson να έκανε την αρχή και να πόζαρε γυμνή στο φακό φωτογράφου James Houston για το project του “Natural Beauty”, αλλά όπως φαίνεται ήταν μόνο η αρχή.

Φυσική και χωρίς ίχνος μακιγιάζ, η 28χρονη σύντροφος του Ronaldo πόζαρε με τη σειρά της, ολόγυμνη, για τον ίδιο ιερό σκοπό στο φακό του διάσημου φωτογράφου.

Σκοπός της φωτογράφησης ήταν να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου ώστε ευαισθητοποιηθεί και να προωθήσει την ειρήνη, την αγάπη και την ανακύκλωση. Και, ομολογουμένως, ο τρόπος που  η συγκεκριμένη καμπάνια επέλεξε να συγκεντρώσει τα βλέμματα ήταν επιτυχής. Τα δικά μας βλέμματα τουλάχιστον τα τράβηξε για τα καλά.

Εδώ να σημειωθεί ότι το μοντέλο είπε το “ναι” στην εν λόγω γυμνή φωτογράφηση επειδή ήταν για καλό σκοπό. Το γεγονός μάλιστα ότι πρόσφατα είχε αρνηθεί στον Hugh Hefner και στην πρότασή του να φωτογραφηθεί γυμνή για το “Playboy”, είναι η πιο αποστομωτική απόδειξη.

Πηγή: cosmo.gr
Print Friendly, PDF & Email