… είναι η επιλαχούσα της προηγούμενης χρονιάς Michelle Keegan. Δεν την έχουμε ακούσει αλλά από αυτά που βλέπουμε, ε! δεν μας χαλάει αλλά δεν είναι και Johansson!

Βέβαια μην ξεχνάμε πως σε αυτό τον διαγωνισμό ψηφίζουν αγγλοσάξωνες, ετσι μερικές φορές μπορεί και άλλα σημεία του ανθρώπινου σώματος να επεμβαίνουν στην απόφαση… Για τους αγγλους η Michelle είναι ένα από τα πιο έξυπνα και sexy κορίτσια της Βρετανικής TV και αυτό βοήθησε αρκετά και στη ψηφοφορία.

Last year’s runner-up has gone one better, leaping to the top of the table – and it’s easy to see why. She’s one of the most mind-bendingly sexy women ever to step foot on British telly, and the votes proved it.

Όχι, δεν ξεπετάχτηκε από κάποιο reality show, σαν τα Kardshians και λοιπά νούμερα. Αλλά από την άλλη, και αυτό είναι μια προσωπική άποψη, δεν είναι Charlotte McKinney, Scarlett Johansson, Shay Maria… Αυτές θα πρέπει να είναι μόνιμες στο top 10 κάθε sexiest list!

Τελος πάντων, δείτε το πιο Sexy Μωρό των FHM

Φωτογραφίες

Michelle Keegan - FHM Michelle Keegan - ροζ γραμμές  Michelle Keegan - sexiest woman in FHM Michelle Keegan - FHM Michelle Keegan - τηλεφωνικο σεξ Michelle Keegan - καυτό μωρό Michelle Keegan - βυζάρες Michelle Keegan - FHM Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

 

Ροζ γραμμές και τηλεφωνικο σεξ θα βρεις σε αρκετούς αριθμούς στο 909 910 9194 θα βρεις και το φθηνότερο αλλά και το καλύτερο!

 

 

Print Friendly, PDF & Email