Σε mini έρευνα που πραγματοποιήσαμε από τα ροζ τηλεφωνα, διαπιστώσαμε πως από τους 100 άντρες, οι 88 το πρώτο ποου κοιτούν σε μια γυναίκα είναι το μπούστο της ενώ το τελευταίο το κωλαράκι της! Το είχε πει και σε συνέντευξη ο υπέρτατος τραγουδιστής, φιλόσοφος και διαγαλαξιακός πρέσβης Νότης Σφακιανάκης!

Τις βλέπεις…

…ανέμελες, ωραίες και ανεξάρτητες να περπατούν με τα prada ψιλοτάκουνά τους και τα li la lo κοσμήματά τους. Δεν ειναι πάνω από 24 και ξέρουν πως αν το θέλουν απόψε θα “λιώσουν” 2-3 καρδούλες, θα τυφλώσουν καμια 50αρια ζευγάρια μάτια και θα αποκτήσουν 2 ντουζίνες εχθρικές ατάκες του στυλ “αντε μωρε ξέκωλο!”

Δεν τις νοιάζει μια! Ξέρουν πως αν το θελήσουν, θα πάρουν ανάμεσα στα σκέλια τους το καλύτερο γκομενάκι του club, δεν έχει σχέση να ειναι όμορφος. Απλά να ξέρει να  χρησιμοποιεί τη γλώσσα… ποικιλοτρόπος! Διότι πρώτα πάει το παιχνίδι και μετά το κρεβάτι.

Πως τις ρίχνεις;

Ατάκες του στυλ, “ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάκας σου” και “γεια σου τσολιά μου!” επιστρέφονται με άγριες ματιες, συνοδεία επαναληπτικών χαστουκιών. Τα κορίτσι