Σε mini έρευνα που πραγματοποιήσαμε από τα ροζ τηλεφωνα, διαπιστώσαμε πως από τους 100 άντρες, οι 88 το πρώτο ποου κοιτούν σε μια γυναίκα είναι το μπούστο της ενώ το τελευταίο το κωλαράκι της! Το είχε πει και σε συνέντευξη ο υπέρτατος τραγουδιστής, φιλόσοφος και διαγαλαξιακός πρέσβης Νότης Σφακιανάκης!

Τις βλέπεις…

…ανέμελες, ωραίες και ανεξάρτητες να περπατούν με τα prada ψιλοτάκουνά τους και τα li la lo κοσμήματά τους. Δεν ειναι πάνω από 24 και ξέρουν πως αν το θέλουν απόψε θα “λιώσουν” 2-3 καρδούλες, θα τυφλώσουν καμια 50αρια ζευγάρια μάτια και θα αποκτήσουν 2 ντουζίνες εχθρικές ατάκες του στυλ “αντε μωρε ξέκωλο!”

Δεν τις νοιάζει μια! Ξέρουν πως αν το θελήσουν, θα πάρουν ανάμεσα στα σκέλια τους το καλύτερο γκομενάκι του club, δεν έχει σχέση να ειναι όμορφος. Απλά να ξέρει να  χρησιμοποιεί τη γλώσσα… ποικιλοτρόπος! Διότι πρώτα πάει το παιχνίδι και μετά το κρεβάτι.

Πως τις ρίχνεις;

Ατάκες του στυλ, “ζαχαροπλάστης είναι ο μπαμπάκας σου” και “γεια σου τσολιά μου!” επιστρέφονται με άγριες ματιες, συνοδεία επαναληπτικών χαστουκιών. Τα κορίτσια θελουν να τις κοιτάς ως γυναίκες και να συμπεριφέρεσαι ως άντρας. Αυτοπεποίθηση και καρφωτές ματιές. Η ατάκα που θα πετάξεις να είναι to the point και αν θέλεις να είναι έξυπνη προσπάθησε να είναι δική σου…

Τι περίμενες να σου πουμε ατάκες; Μα καλά δεν καταλαβες ήδη πως η κάθε μια τους έχει το δικό της κουμπί και για να ανεβάσεις μέχρι πάνω το στενό φορεματάκι και να κατεβάσεις το υγρό κυλωτάκι θα πρέπει πρώτα να υγράνεις το μυαλουδάκι της; Ανακάλυψέ την κάθε μια ξεχωριστά και τότε θα δεις και εσύ το rainbow! Όπως το βλέπουμε εμείς στα ροζ τηλέφωνα!

Εξάσκηση

Η καλυτερη εξάσκηση ατάκας έρχεται μέσα από τα ροζ τηλεφωνα! Κάλεσε και μίλησε με κορίτσια της διπλανής πόρτας και εξασκήσου στην ατάκα. Μόλις δεις στο μπαράκι το γκομενάκι που θα σου φυσίξει (ρουφήξει) το… μεδούλι σου, η γλώσσα θα γίνει ροδάνι και εσύ ο άρχοντας του μυαλόυ και μετέπειτα του κρεβατιού της!

Ακόμη εδώ εισαι και διαβάζεις…

Φωταγραφίες

 

Tight Dress by roztilefona.net Tight Dress by roztilefona.net  Tight Dress by roztilefona.net Tight Dress by roztilefona.net Tight Dress by roztilefona.net Tight Dress by roztilefona.net  Tight Dress by roztilefona.net Tight Dress by roztilefona.net Tight Dress by roztilefona.net

 

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

ροζ τηλεφωνα

Print Friendly, PDF & Email