Όταν στο San Francisco έχουν κέφια!

Ναι! Το σκεφτόμασταν καιρό τώρα στα ροζ τηλεφωνα, και ήρθαν δυο ντουζίνες (περίπου!) φωτογραφίες να μας το επιβεβαιώσουν! Οι γυναίκες στο San Francisco είναι οι πιο digital freaks σε όλακερο το κόσμο!!! Διότι δεν είναι μόνο ότι γουστάρουν τα Social Media, τα γουστάρουν και τα υποστηρίζουν “ψυχή και σώμα”!

Κωλαράκια!

Στις συνεργασίες που έχουμε κάνει και μας διοχετεύουν με τα καλύτερα μωρά της αγοράς, έπεσε (το σαγόνι; το κεραμίδι;) το μάτι μας σε αρκετές φωτογραφίες, που τα μωρά από το San Francisco επιδεικνύουν τους γλουτούς (ή κοινώς ζουμερά κωλαράκια!). Το καλύτερο σε αυτή τη περίπτωση βέβαια είναι πως δεν πρόκειται για γνωστά μοντέλα ή για περιπτώσεις επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως συναντάμε σε πολλές περιπτώσεις στην Ελληνική πραγματικότητα. Εδώ μιλάμε για… “real thing!”. Μιλάμε για κωλαράκια που έχουν περάσει από επεξεργασία της φύσης και για να είμαστε και ειλικρινής τα προτιμάμε! (Το ακούτε κομπλεξάρες;!)

Διαγωνισμός

Είπαμε λοιπόν, να φτιάξουμε ακόμη περισσότερο τη διάθεση των αρκετών εκατοντάδων αναγνωστών μας! Διοργανώνουμε λοιπόν έναν unofficial διαγωνισμό! Πιάστε τα γκομενάκια σας, τις φίλες σας, τις αδελφές και τις μάνες σας και ζητήστε τους να ακολουθήσουν το παράδειγμα των κοριτσιών της “απέναντι” πλευράς! Να φωτογραφίσουν τους υπέροχους γλουτούς τους και να μας στείλουν τη φωτογραφία ανώνυμα ή και επώνυμα στο roz-at-roztilefona.net.

Εμείς, στα ροζ τηλέφωνα, θα εκθέσουμε τα υπέροχα κωλαράκια σε νεο post/poll και θα ζητήσουμε από όλους σας να τα ψηφίσουν. Η νικήτρια φωτογραφία θα λάβει δωράκι έκπληξη! Α! Για να είμαστε ξεκάθαροι, μην μας στείλετε φωτογραφίες που… ήδη έχουμε! Κορμιά της Ελληνικής Επικράτειας να είναι και να προέρχονται με την άδεια του… κώλου!

Μέχρι να οργανωθείτε… δείτε τα κωλαράκια της… απέναντι πλευράς!