Τα ‘μωρά’ της ταινίας Pain & Gain

Στα ροζ τηλέφωνα δεν είμαστε κλεισμένοι σπίτι! Πάμε και cinema και βλέπουμε τα καλύτερα μωρά με τους καλύτερους dudes να παίζουν σε δυνατές ταινίες! Ετσί η τελευταία μας ανακάλυψη στην αναζήτηση της νέας action movie του Michael Bay (Armagedon, Transformers, κτλ), ήταν τα δύο υπέρτατα μωρά, Bar Paly & Mandy Robinson.

O… Μιχαλάκης επιλέγει στις ταινίες του να δημιουργεί εκρήξεις… αδρεναλίνης. Είτε αυτές προέρχονται από τα υπέροχα εφέ ή (και κυρίως) από τις πανέμορφες πρωταγωνιστριες που επιλέγει. Αξίζει να θυμίσουμε τις υπέροχες Liv Tayler και Megan Fox, πρωταγωνίστριες σε Armagedon και Transformers αντίστοιχα. Την έχει καταλάβει τη δουλειά ο Bay… όπως και εμείς άλλωστε στα ροζ τηλεφωνα!

Trailer


Η υπόθεση έχει ως εξής, ένα group από personal trainers τη περίοδο του 1990, αποφασίζουν να ‘κυνηγήσουν’ το Αμερικάνικο Όνειρο… αλλά με ένα όχι και τόσο επιτυχημένο τρόπο! Το… εγκληματικό τους πλάνο δεν πήγε και… τόσο καλά! Πρωταγωνιστές σε αυτή την αληθινή και συνάμα κωμική περιπετεια είναι οι Mark Wahlberg, Dwayne “The Rock” Johnson και Anthony Mackie.

Ok! Δε λέω και ο Wahlberg καλό παλικάρι είναι, μας άρεσε στο Italian Job και από την άλλη ο WWF Champion Dwayne “The Rock” Johnson είναι μια προσθήκη macho κατάστασης… Αυτό όμως που γουστάρουμε να δουμε, είναι η Bar και η Mandy!

Φωτογραφίες

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου  CNS_300x250px_CAM

 

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι στις 26 Απριλίου 2013

ροζ τηλέφωνα -ροζ γραμμές

 

Print Friendly, PDF & Email