Για άλλη μια χρονιά τα ροζ τηλέφωνα δεν κατάφεραν τελικά να αντιπροσωπέυσουν τα Ελληνικά μάτια σε ένα από τα πιο γνωστά και εκπληκτικά φεστιβαλ της Ευρώπης! Το Oktoberfest!

Μιλάμε για την ετήσια, καθιερωμένη γιορτή μπύρας που πραγματοποιείται στο Μοναχό και συγκεκριμένα στην περιοχή Theresienwiese. Για δύο γεμάτες εβδομάδες Γερμανοί αλλά και κόσμος από την υπόλποιπη Ευρώπη και τον Κόσμο κατακλύουν τη περιοχή και γίνονται ντίρλα από την υπέροχη Βαυαρική μπύρα! Η λήξη του φεστιβάλ γίνεται πάντα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου.

Ιστορικά αξίζει να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά η γιορτή έλαβε χώρα πίσω στο 1811, όταν και παντρεύτηκε ο Λουδοβίκος Α΄, Βασιλιάς της Βαυααρίας. Προσφορά της μπύρας γίνεται από το σύνολο των ζυθοποιίων του Μονάχου.

Το καλύτερο βέβαια χαρακτηριστικό της γιορτής δεν είναι άλλο από τι υπέροχες και ακρως σεξουαλικές σερβιτόρες του φεστιβάλ, ντυμένες με τις παραδοσιακές βαυαρικές ενδυμασίες που ως γνωστών προσφέρουν τη δυνατότητα να τονιστεί το μεγάλο μπούστο! Δεν είναι τυχαίο που λένε πως η μπύρα φέρνει… γάλα!!!

Κάντε ό,τι θα κάνουμε και εμείς, βάλτε στο προγραμμα του χρόνου μια επίσκεψη στο υπέροχο Μόναχο και γευθείτε από κοντά τη μπύρα του και τις υπέροχες γυναίκες του… Το Βερολίνο λίγο απέχει στη συνέχεια για συμμετοχή στη μεγαλύτερη έκθεση Adult υπηρεσιών!

Φωτογραφίες

Oktoberfest - ροζ τηλέφωνα