Και ξαφνικά στις οθόνες μας εμφανίσθηκε το “τούμπανο”, η χαζογκόμενα με τα θεσπέσια βυζιά, που αντιστέκονται σθεναρά στη βαρύτητα!

Lexy Stevens κύριοι! Εθεάθη στις παραλίες της Μυκόνου και στα beach bars να χορεύει με ένα βρεγμένο λευκό μπλουζάκι, που απλά εμπόδιζε το μάτι μας να “γλύψει” την καυλωμένη ρώγα της Lexy!

Μας θεωρείτε επιθετικούς; ΚΑΘΟΛΟΥ! Η γυναίκα, σε μια δύσκολη περίοδο, έδωσε άλλο boost στα ροζ τηλέφωνα! Να φανταστείτε, μάθαμε πως υπήρξε διάλογος με ένα καυτό κορίτσι και ο τυπάς να επιμένει πως από τη φωνή και μόνο θα πρέπει να είναι η Lexy! Σίγουρα δεν ήταν, μια και το model από Libanese πατέρα και German μανούλα, χόρευε σε τρελούς ρυθμούς στη Myconossssss!

Η γεννημένη στην Αυστραλία Lexy τα έχει δείξει όλα και αναζητά φωτογράφους για συνεργασία! Ψήνεστε;

Περισσότερες πληροφορίες στο: https://www.modelmayhem.com/378442

Φωτογραφίες

Lexy Stevens @ Myconos - roztilefona.net Lexy Stevens sexy as hell... φθηνά ροζ τηλέφωνα  OMG Lexy Stevens - 90 99 90 9910 Lexy "the drum" Stevens - Τουμπανο τηλεφωνικό σεξ Σήκωσέ το το τιμημένο Lexy! 90 99 90 9010  Lexy Stevens - livesexcams.gr Sexy Stevens Που να γαμήσω!  Who's that girls... It's Lexy Lexy Stevens tsontes.biz ΒΥΖΑΡΕΣ! Lexy Stevens Lexy-Stevens-φθηνά-ροζ-τηλεφωνα-01

 

Αν ψάχνεις για Lexy μην ψάχνεις στον Αλέξη… βρές τες τώρα στο:

 

Tilefoniko Sex & ροζ τηλέφωνα!

Print Friendly, PDF & Email