Από το Castle έρχομαι... ροζ τηλέφωνα

Μπορεί να σας προσφέρουμε ροζ τηλέφωνα αλλά και πικάντικα video από γνωστές φάτσες δεν σας χαλάνε. Την γνωρίζετε την κα. Stana Katic. Όχι; Κι όμως μπαίνει στο σπίτι σας καθημερινά μέσα από τη σειρά Castle! Ναι! Είναι η αγαπημένη μας ντέντεκτιβ, Kate Beckett. Είναι εκείνη που θα επιθυμούσατε να σας βάλει χειροπέδες και να σας “συλλάβει”!

Βιογραφικό

Γεννημένη τον Απρίλιο του 1978, άλλο ένα Ταυράκι στη παρέα των “ροζ” κοριτσιών. Ο πατέρας από Σερβία, η μητέρα από Κροατία (δεν μπορείς να πεις… όλα τα έχει το κορίτσι!) και γεννημένη στον “Ανεξάρτητο” Καναδα (Ονταριο). Άραγε ο Captain Mark θα ήταν ένας από τους… ήρωές της;

Εκτός από την ιδιαίτερα αγαπημένη σειρά Castle, η Katic έκανε και ένα πέρασμα από το Heroes. Λίγο πριν αποφασίσει να ανοίξει δικής της εταιρεία παραγωγής ταινιών – Sine Timore Productions που στα λατινικά σημαίνει ‘χωρίς φόβο’.

Το ήξερες…; Ροζ Τηλέφωνα

Η Stana μιλάει άπταιστα Σερβικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά, ένω μπορεί εκτος των άλλων να μιλήσει σε προφορα Ισπανική, Ελληνική (παρακαλώ) και Νοτιαφρικάνικη.

Προσωπική της ατάκα: Οι άντρες δεν πρέπει να παντρεύονται την μούσα τους… καταστρέφουν την ψευθαίσθηση που έχουν δημιουργήσει για αυτή!

Φωτογραφίες ροζ τηλέφωνα

stana-katich_01 stana_katic_04