Δεν είναι οι βυζάρες…

… αυτό που θέλεις από τη Σόφη Μαντ (Sophie Mudd) να γλύψεις. Είναι όλο το κορμί, αυτής της υπέροχης λολίτας, που ευτυχώς είναι πλέον 19 και δε θα μας πάνε μέσα για αποπλάνηση!

Δεν είναι η φάτσα. Έχω δει, πολύ καλύτερες. Είναι το σώμα και αυτό το στήθος που σου κόβει την ανάσα και σου ανεβάζει τους παλμός πιο γρήγορα και από maserati. Διότι, τέτοιο στήθος, σε μέγεθος και σε… “ποιότητα” μόνο πλαστικός μπορεί να φτιάξει… Εκείνο όμως το κορίτσι, το έχει χάρισμα από τη φύση και μαγκιά σε όποιον το χαϊδεύει, το ρουφάει και το περιποιείται!

 FHM, the Sun και άλλα πιστά tabloids

Δε ξέρω αν η αγάπη για το USA girl είναι πραγματική ή θολωμένη, αλλά όταν FHM και The Sun “χρίζουν” από τόσο νωρίς την Σόφη διάδοχο της υπέρτατης και πανέμορφης Emily Ratajkowski, τότε διαπιστώνεις πως το σύμπαν δημιουργησε και εξακολουθεί να δημιουργεί… μουνάρες!

Ναι ρε μάγκα, το κορίτσι είναι μουνάρα και έχει όλο το πακέτο να μας τρελάνει… Δες και πες μου…

Επειδή, λοιπόν, δεν αξίζει να λέμε πολλά εδώ μέσα και ήδη το video μας έχει φτιάξει, ακολουθεί μια σειρά από καυτές φωτογραφίες και ένα τηλέφωνο για να ξεχαρμανιάσεις με ελληνικό γκομενάκι στην άλλη γραμμή!

 

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου 

Τηλεφωνικό Σεξ για να στανιάρεις!
Μη μου το παίζεις, μιξοπαρθένα! Το καυλάκι έχει φτάσει σε επικίνδυνα σημεία και σε λίγο θα πάρεις πίπα από τον εαυτό σου! Μη χαλιέσαι! Κάλεσε στο 909 910 9410 και μίλησε με πρόστυχα καυλάκια που θα στα πουν όλα… όλα όμως!

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας – AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’* (με φπα)​
*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email