Δήμητρα Αλεξανδράκη… και όποιος αντέξει!

Έπιασαν οι ζέστες και στα ροζ τηλέφωνα έχουμε βαλθεί να σας ξετινάξουμε! Τι; Μόνο εμείς θα “καιγόμαστε”; Όλοι μαζί στο ίδιο… καζάνι της ακολασίας! Η γυναίκα είναι γυναικάρα και το δείχνει σε κάθε φωτογράφηση και σε κάθε βήμα που κάνει! Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι σίγουρα ο λόγος που ο… Αγιος Πέτρος θα μας “πετούσε” στον ανταγωνισμό του… κάτω κόσμου!

Δεν θέλω να παρεξηγηθούμε, αλλά θα ήταν τρελό deal αν κάποιος από Σειρηνάκη και Varvato (μπαίνει δυναμικά στο χώρο των porn movies) κατάφερναν να αποσπάσουν ναι σε παραγωγή με πρωταγωνσίστρια της Δήμητρα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να πεις ναι σε μια τέτοια πρόταση (ηθικοί και άλλοι περεμφερείς και κατανοητοί λόγοι) αλλά ούτε και το όχι είναι εύκολο (“είναι πολλά τα λεφτά… Άρη”). Πάντως το κορίτσι τα σπάει και σε κάθε εμφάνισή της τα σαγόνια γίνονται ένα με την άσφαλτο!

 

Μετά το παραπάνω video, προβλέπω γνωστούς skippers στο Μικρολίμανι και στο Φλοίσβο να ζητούν απεγνωσμένα ένα πλάνο για να κλείσουν από φέτος τα ναύλα του επόμενου έτους… (έχω και κότερο πάμε μια βόλτα!!!)

Στα ροζ τηλέφωνα αγαπαμε θάλασσα, ιστιοπλοϊα και Δήμητρα Αλεξανδράκι! Πύρ, γυνή και θάλασσα μια κατάσταση!

Εσείς;

Φωτογραφίες

roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - ΚΩΛΑΡΑ! roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Καυτή  roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Καλλιτεχνική roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Λεσβιακή roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Χαλαρή roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Καυλωτική roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Ροζουλή! Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Αληθινή roztilefona.net - Δήμητρα Αλεξανδράκη - Λαδερή!

 

ροζ τηλέφωνα – τηλεφωνικό σεξ

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

Print Friendly, PDF & Email