Καλό Πάσχα από ροζ τηλεφωνα!

Θα είμαι ειλικρινής! Δεν γουστάρω μια τον όλο πανικό και τηλεφεστιβαλικό παροξυσμό για την επίσκεψη των Kardashians! Όμως σε μια αναζήτηση για ένα… μετα-Πασχαλινό post στη λέξη λαγουδάκια μου βγήκε η Kim Kardashian. Ενα ιδιαίτερα ζουμερό μωρό, που κατάφερε μέσω τις δικής της κλειδαρότρυπας να μπει στα σπίτια εκατομμυρίων Αμερικανών και αρκετών άλλων Ευρωπαίων (συμπεριλαμβανομένων και Ελλήνων!)

Την τρέλα αυτή δεν την κατάλαβα ποτέ, αλλά μάλλον τα σαϊνια της τηλεόρασης και της… πουριτανικής Αμερικάνικης κουλτούρας(!) το τσίμπησαν και “χέστηκαν” στο dollar! Από κούκλες, σε διαφημίσεις, σε καλλυντικά και φωτογραφίσεις! Όλη η οικογένεια Kardashian, από τον πατέρα μέχρι την μικρότερη κόρη μάζεψαν πόντους τηλεθέασης, ξεφτυλίστηκαν και ανόιχτηκαν στο network και πλέον για αρκετούς (δυστυχώς) έχουν γίνει πρότυπα!

Μας χαλάει; Όχι ιδιαίτερα! Εμεις στα ροζ τηλεφωνα γουστάρουμε να βλέπουμε την υπέροχη μελαχροινη Kim, όπως τη γέννησε η μανούλα της. Αυτό μας αρκεί και αυτό θα σας παρουσιάσουμε!

Τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογίες για το δικό μας κόλλημα στο ζουμερό στήθος, στα υπέροχα μάτια και στην υπέρτατη κωλάρα της!

Φωτογραφίες

 

ροζ τηλεφωνα

Print Friendly, PDF & Email