Χύμα στο ΧΥΤΑ… μια ροζ ιστορία του 2004!

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Γεγονός”, υπάλληλοι του ΧΥΤΑ Μεσολλογίου το 2004 καλούσαν σε αριθμούς 90 με αποτέλεσμα τα υπερχρεωμένα τηλεφωνήματα να φτάσουν στο ποσό των 13.000 €.

Βλέπεται, η δημοτική αρχή είχε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να έχουν οι εν λογω υπάλληλοι καθαριότητας του ΧΥΤΑ τηλεφωνικές γραμμές ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και να συντονίζουν τις βάρδιες και το γενικότερο πλαίσιο της δουλειάς τους. Επιπλέον η χρήση αυτών των γραμμών θα βοηθούσε και στην άμεσότερη ικανοποίηση των πολιτών που θα καλούσαν  για να ενημερώσουν, παραπονεθούν σχετικά με τη συλλογή των απορρυμάτων. Η εφημερίδα, μας θυμίζει πως εκείνη τη περίοδο ξεκινούσε η λειτουργία του νέου ΧΥΤΑ και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων των γύρω περιοχών ήταν εντονότατες!

Βέβαια στην Ελλάδα, δεν είναι τυχαίο το ρητό “του είπαν να κλάσει και αυτός ξεκωλώθηκε!”. Ορισμένοι από τους υπαλλήλους βρήκαν την ευκαιρία να καλέσουν επιπλέον αριθμούς από τους αναμενώμενους και κυρίως 90.

Τώρα ο πρώην δήμαρχος Μεσολλογίου καλείται να πληρώσει τα σπασμένα μια και ορισμένες “διοικητικές” παραλήψεις, όπως η έγκριση πληρωμής δεν πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά την Δημαρχιακή Αρχή, και δεν ζητήθηκαν στοιχεία για τα τηλέφωνα που έγιναν οι κλησεις, βαρύνουν τον ίδιο το Δήμαρχο!

Και Κερατας και Δαρμένος… άλλη μια Ελληνική Ιστορία!

Φιλική συμβουλή

‘Οπως κάθε μικρή “αμαρτία” της ζωής (βλ. σοκολάτα, σουβλάκια, κτλ) έτσι και τα 90 χρειάζονται προσοχή στη χρήση τους!

ροζ τηλεφωνα

*Πηγή άρθρου Εφημερίδα Γεγονός

Print Friendly, PDF & Email