Αγορές Online!

Είστε τύπος που ψωνιζει online? Που κάνει την έρευνα αγοράς του, ελέγχει τα site που μπορεί να κάνει αγορές και βουρ στο ταμείο; Μήπως είστε τύπος που θα μπορούσε να πουλήσει ό,τι πιο ανόητο μπορεί να φανταστεί είτε για να βγάλει το κάτι παραπάνω είτε για χαβαλέ; Ε! Τα roztilefona.net σου δίνουν τη δυνατότητα να πεις την ιδέα σου ή να “κλέψεις” ιδέες και να τις τρέξεις στην Ελλάδα!

Τα 12 παράξενα πράγματα που μπορείς να αγοράσεις από το διαδίκτυο!

Δείτε παρακάτω μια σειρα από screenshots που βρήκαμε στο διαδικτυο και σας τις μεταφέρουμε, ώστε να σας πεισουμε πως η τρέλλα δεν πάει στα βουνά, αλλα στο διαδίκτυο!!!

Στη πρώτη φωτογραφία ο φίλος αποφάσισε να βγάλει λεφτά, βάζοντας το… πιράνχας του να φάει ό,τι του ζητήσει ο κόσμος! Ορισμένοι ήδη φαντάζονται το αφεντικό ανάμεσα στα κοφτερά δόντια! (Ευτυχώς στα roztilefona.net δεν έχουμε αφεντικό!)
Πιράνχας

Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν! Γλυκιά τσαχπίνα μπορεί να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο εν σχέση ανδρικό πληθυσμό! Για μόλις 5$ μπορεί να την πέσει στον άντρα ή αγόρι για να δείξει αν είναι πιστοι στις γυναίκες τους! Ορισμένες μπορεί να επενδύσουν 5$ για να πάρουν 1000€ διατροφή… ούτε ο Nick the Greek δεν πετυχαίνει τέτοια απόδοση!!!

Flirting

Κάποτε είχα ακούσει για μια υπηρεσία στην Αμερική, όπου πλήρωνες 20$ και μπορούσες για 10′ να σπάσεις ένα PC… τρελό ξεσπασμα λέμε! Ε! ο τύπος εδώ κάθεται και ακούει να τον βρίζεις για πολύ λιγότερα και με περισσότερο χρόνο! Εγώ θα πρότεινα οι ροζ γραμμές να φτιάξουν αντίστοιχη υπηρεσία! Not a bad idea after all!!!

Verbally Abuse

Ό,τι να ‘ναι το παρακάτω! Το γκομενάκι έχει υπέροχα σαρκώδη χείλια και αντι να τα χρησιμοποιήσει για δική της (δική μας) ικανοποίηση και να προσθέσει επιπλέον μηδενικά στα 5$, τα χρησιμοποιεί για να γράφει μηνύματα σε αυτά και να βγάζει sexy πόζες!

Sex Messages on the lips

Αν τις κοπέλας ήταν μια μπουρδα η ιδέα, του παρακάτω παίρνει και βραβείο!!!

Photoshop

Λοιπόν, εδώ πλέον έχουμε καταστάσεις σοβαρής ψυχικής διαταραχής! Ο Gadalf προσγειώθηκε στη Γη και πουλάει μάγια για να βγάλεις λέφτα! Ρε μπάρμπα φέρε και στα εδώ τίποτε! Τσάμπα πράγμα λέμε!

Spell on you

Απλά… ΑΚΥΡΟ!!

Sing

Mr. Potter!!! Να έλεγε θα πω κάτι σαν τον Γεωργίου, να στα δώσω ρε μεγάλε!

Harry Potter

Σοβαρα ε; Και θέλεις 5$ για αυτό; Πάρε 5 μούτζες και τράβα να νιαουρίσεις στα κεραμίδια!!!

Eat cat food

Εδώ έχουμε μια αντίστοιχει κατάσταση με το παράδειγμα που είχα αναφέρει παραπάνω για τα PC. Μεγάλε, ο σκοπός είναι να το… εξολοθρεύσω εγώ! ΌΧΙ ΕΣΥ!!!

Hammer

Αυτό το είχαμε κάνει μικροί στο σχολείο! Εκτός του ό,τι νόμιζα πως κάποιος τρώει hot dog, διαπίστωσα και γιατι τό “βρώμικο” το λέμε… βρώμικο!!!

Shoes, ketchup

Εδω μάλιστα! Εδω υπάρχει ψωμί! Το μαγουλάκι του πιτσιρικά είναι ό,τι πρέπει για να παρακολουθήσεις μια σειρά από σφαλιαρίδια! Νομίζω οτι θα του αξίζουν παραπάνω από 5$!!!

Slap

Και κάπου εδώ τελείωσαν τα παράξενα που μπορείς να αγοράσεις από το διαδικτυο! Ελπίζω κανείς από τους φίλους να μην συμμετείχε σε κάποια αγοραπωλησία!!!

τηλεφωνικό σεξ – τα παράξενα!

Print Friendly, PDF & Email