Όταν μιλάμε για sexy η γραμμή είναι μια…

… ή μάλλον έχει όνομα: Μαρία Σολωμού! Ίσως από τις πιο sexy… στρίγγλες της Ελληνικής τηλεόρασης που το κόρμι και η φωνή της θα τρέναιναν και τον πιο φανατικό στα… ροζ τηλέφωνα!

Τη Μαρία την εμπεδώσαμε στη σειρά Singles. Ήταν η προσγειωμένη της παρέας, εκείνη που ο,τι πίστευε το έλεγε και ό,τι έλεγε… έσπαγε κόκκαλα. Σε πολλές συναντεύξεις της ένιωθα πως η Ράνια των Singles ήταν το alter ego της Μαρίας! Μάλλον κάποια κομμάτια της έδεναν άριστα στο puzzle προσωπικότητας!

 

Οι ατάκες και… θεωρίες της ήταν αρκετά πετυχημένες…

Η Μαρία Σολωμού όμως δεν μπήκε στη ζωή μας μόνο για τις υποκριτικές της ικανότητες, αλλά και για το τι της προσέφερε η φύση με ιδιαίτερα όμορφη και γεναιοδωρη… δόση. Στα ροζ τηλέφωνα ψηφίζουμε ναι σε σκηνές σαν την παρακάτω και ζητάμε από σκηνοθέτες και παραγωγούς και extension του χρόνου!

 

Αυτές ειναι οι σκηνές που θα θέλαμε τη Μαρία μας να μας γεμίζει τον προσωπικό HDD!

Στη συνέχεια κάναμε μια mini συλλογή από όμορφο φωτογραφικό υλικό. Ελπίζουμε για άλλη μια φορά τα ροζ τηλέφωνα να σας έδωσαν αυτό που αξιζει να βλέπουν ένα set από ανδρικά μάτια!

Φωτογραφίες

CNS_300x250px_CAM Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne  Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.ne Μαρία Σολωμού - roztilefona.net

 

ροζ τηλέφωνα

Print Friendly, PDF & Email