Δεν θέλω τα πράσινα ούτε τα μπεζ… θέλω τα ροζ!

Τις βλέπεις στο δρόμο, γοητευτικές, με τύπο. Τις συναντάς στο bar, με ύφος ‘φιλαράκι πρόσεχε τι θα πεις’ και πριν πρόλάβεις να… πεις κάνουν χώρο να καθήσεις. Προσφέρεσαι να τις ‘καληνυχτίσεις’ έξω από την πόρτα τους και σου προτείνουν ένα τελευταίο ποτό. Εκεί η φαντασία σου τελειώνει… Μολις τα πετάξουν, σε φτιάχνει το κορμί μα σε χαλάει… το εσώρουχο… το ροζ ξεπλυμένο εσώρουχο! Που πας καλή μου για one-night-stand χωρίς να έχεις προνοήσει; Πάρε τηλέφωνο εμάς να σου πούμε, πως το ροζ πάει στα τηλέφωνα, όχι στη κωλάρα σου καλή μου!

 

Για τις επόμενες παραγράφους προτείνω στους φίλους να διαβάσουν τις αράδες στις καλές τους… Μετά είναι το υλικό για το οφθαλμόλουτρο ή και για την έρευνα αγοράς!!!!

Ο αγαπητός συνθέτης/στιχουργός/τραγουδιστής Νίκος Καρβέλας, είχε βγάλει πριν αρκετά χρόνια τον Ύμνο! Είχε όμως ένα βασικό μειονέκτιμα. Σκεφτόταν χρώματα και όχι είδη. Σκεφτόταν το συνοικιακό μαγαζάκι με την κα. Ιουλία (ετών 60 φεύγα) που πρότεινε στο 20χρονο εσώρουχα… Μα καλή μου! Την τελευταία φόρα που είδε χαρά στα σκέλια της, ήταν η εποχή που ζούσε ο… κυρ Σταμάτης ο άντρας της και φωρούσε και σκελέα!

Άκου τον Καρβέλα στο Μπες Μπες Μπες παντού και άσε τους ειδικούς να σε κατευθύνουν για τι εσώρουχα θα ‘ανασηκώσουν΄το… ανάστημα του κυρίου. Βρακάκια περιόδου, τα φοράς καθημερινά. Στις στιγμές που θέλεις να τον φας και σε λιγουρεύει η ιδέα μιας ηδονικής βραδιάς, μην τα καις με βράκες τις γιαγιάς. Προτίμησε είτε επώνυμα καταστήματα εσωρούχων ή sex shops για πιο πικάντικες ή γλυκές ιδέες!

Οι παρακάτω ιδέες είναι ενδεικτικές του τι μας ΚΑΥΛΩΝΕΙ κυρίες μου κατά επιπλέον 20%. Ναι το 100% είστε εσείς αλλά το κάτω κεφάλι έχει απαιτήσεις για κάτι παραπάνω, αν είναι να ικανοποιηθείτε και εσείς… κάτι παραπάνω!

τηλεφωνικο σεξ – roz tilefona

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

Print Friendly, PDF & Email