Στη προσπάθειά μας να σας παρέχουμε ειδήσεις και νέα από τα ομορφότερα επώνυμα “μωρά” της show biz. Τα ροζ τηλέφωνα έψαξαν, βρήκαν και μοιράζονται μαζί σας το παρακάτω άρθρο από το Cosmo.gr. Διότι δεν είναι όλα ροζ γραμμές!

Η Halle Berry αποκαλύπτει τις καμπύλες και το (πιο) πλούσιο στήθος της στη Χαβάη

Ένα ευχάριστο διάλειμμα στη Χαβάη απόλαυσε η δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Olivier Martinez και την κόρη της.

Με μαύρο καφτάνι και μαύρο μπικίνι εμφανίστηκε η Halle Berry στη Χαβάη, συντροφιά με τον αγαπημένο της Olivier Martinez και την 4χρονη κόρη της Νahla.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου τούς συνόδευσε μέχρι την παραλία για να βεβαιωθεί ότι δεν θα τους λείψει τίποτα.

Το σώμα της 46χρονης Halle είναι άψογο και καλογυμνασμένο χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας, αποδεικνύοντας  ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.

Έδειχνε ήρεμη και χαλαρή και φαινόταν να απολαμβάνει τις ημέρες ξεκούρασης στη χρυσή αμμουδιά, με τη μικρή Nahla να παίζει ξέγνοιστα δίπλα της.

 

Και έχει κάθε λόγο εξάλλου να είναι χαλαρή, αφού η προωθητική καμπάνια για τη νέα της ταινία, “The Call”, πηγαίνει ανέλπιστα καλά.

Η ηθοποιός τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πρόσφατα, όταν αποκάλυψε στο βρετανικό περιοδικό “Hello” ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία τριάντα χρόνια.

“Έκανα θεραπεία όποτε το είχα ανάγκη από τότε που ήμουν δέκα ετών. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός και πολύ κακοποιητικός και η μητέρα μου ήξερε πόσο καλό θα μου έκανε να μιλάω για αυτά τα θέματα σε κάποιο πρόσωπο εκτός οικογένειας. Γι’ αυτό το έκανα αυτό σε όλη μου τη ζωή κάθε φορά που βρισκόμουν σε περίοδο στρες. Με βοηθάει πραγματικά να αντιμετωπίσω τα πράγματα”, είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Halle.

Πάντως το στήθος της φαίνεται πιο πλούσιο σε σχέση με παλαιότερες φωτ