Όταν ανοίγει ο καιρός, είναι σίγουρο πως όλο και κάτι ενδιαφέρον θα μου τύχει. Πέρσυ τέτοια εποχή ήμουν στο εξωτερικό για δουλειά, και γνώρισα ένα ξανθό κοντουλι μωρό που όμως στο τέλος της ημέρας με κουβάλησε λιώμα στο δωμάτιό μου. Εκείνη είχε πιει περισσότερα από εμένα, αλλά είχε σίγουρα καλύτερη διαύγεια! Φέτος; Φέτος, σε μια βόλτα στο Γκάζι, γνώρισα την Ροδούλα! MILF περιοπής… που δεν ήξερε τι σημαίνει MILF!

Milf Ροδούλα

Η Ροδούλα λοιπόν είναι το αντίθετό του ονόματός της! Δηλαδή είναι καυλαντίν τρελό! Γύρω στο 1.7, με ιδιαίτερα θελκτικά και καμπυλοτα βυζόμπαλα. Κορμί, με πιασιματάκια και μια κωλάρα που η σκέψη να την καβαλήσεις ήταν πιο γρήγορη από το τι θα παραγγείλεις!

Είμαι λοιπόν στο Cartone και πίνω τον εξαίσιο (και πρώτο της Άνοιξης) freddo cappuccino μου, διαβάζοντας το βιβλίο μου. Αυτά τα Κυριακάτικα πρωινά, είναι και τα καλύτερα ε; Ε! Το συγκεκριμένο δεν ήταν μόνο διάβασμα, καφές και οφθαλμόλουτρο! Είχε και καλύτερη συνέχεια!

Ξέρεις τώρα, τον δρόμο. Όλα τα φοιτιτάκια, κανουν τη πρωινή τους περατζάδα και το μάτι, μόνο στη σελίδα δεν μένει. Έλα όμως που το βιβλίο ήταν καλό (Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης) και ίσως και ό,τι πέρασε δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την ένταση. Εκτός από την Ροδούλα.

45 χρονών, χωρισμένη με 2 κορίτσια, το ένα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και το άλλο στα Γιάννενα, μαζί με τον μπαμπα. Εκείνη, ασχολείται με μια από τις Πυραμιδες (Marketing) και πουλάω κατα μια έννοια door2door καλλυντικά και προϊόντα. Δεν δυσκολεύθηκε να τραβήξει το βλέμα μου. Έπεσε το τηλέφωνό της στο πεζοδρόμιο και τσουπ, η κωλάρα της φάτσα κάρτα με το προσωπό μου. “Καλησπέρα, να βοηθήσω;” με ένα από τα ηλίθια χαμόγελά μου, που ως δια μαγείας, έπιασε! “Αχ! Συγνώμη, μου έπεσε το κινητό, δεν έγινε κάτι”. “Σε εσάς όχι, καλή μου, σε εμένα όμως;” πραγματικά συνέχιζα να μιλάω σαν 80άρης, με ατάκες συγχωρεμένου Ρίζου, που αν ήταν κανένα από τα μωρά που κυκλοφορουν τα βράδυα και μόνο το βλέμα τους σε “ευνουχίζει”, θα είχα ήδη πέσει “νεκρός”.

Με τη Ροδουλα δεν ήταν έτσι όμως. Κάθησε μαζί μου και ήπιαμε τον καφέ μας. Μου είπε για τη δουλειά της, της είπα για τη δική μου και κάπου εκεί αρχισε να γίνεται το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. “Είσαι από τις πιο καυτές MILF” της είπα καλύτερη και από την Alice Goodwin! “Την ποιά; Τι είμαι;”. Τότε κατάλαβα πως είχα να κάνω με αγνό “κορίτσι”, όχι σαν τα πρόστυχα στα νούμερα για τηλεφωνικό σεξ που καλώ!

 

Τη… ξενάγησα λοιπόν, στον κόσμο των ροζ τηλεφώνων, ωστε να πάρει μια αρχική ιδέα, της έδειξα την Imogen, ένα από τα top milfs της σελίδας και εν συνεχεία, μετά και απο τη μετάφραση του ακρώνυμου, με έστειλε αδιάβαστο!

“Σοβαρά ε; Και τι είναι αυτό που με κάνει MILF στα μάτια σου ρε παλικάρι”, με ρωτησε. “Ε! Αφου ρωτάς, θα το πάμε από κάτω προς τα πάνω. Έχεις φονικό κορμι που οι γέννες δε στο χάλασαν, αλλά ίσα ίσα του έδωσαν καλύτερη καμπύλη! Το στήθος σου είναι υπέροχο και μόνο που το αναφέρω, νιώθω οτι μιλάω για γαλακτομπουρεκο (και δε ξέρεις πόσο το λατρεύω) ένω τα χείλια σου δεν κάνουν μόνο για ομιλία…”. Πραγματικά, δε ξέρω αν ήταν χαστούκι αυτό που ένιωσα ή βυζοσκάμπιλο! Πάντως το σίγουρο είναι πως μετά από 30′ κουβέντας, βρεθήκαμε σε παραπλήσιου burggerάδικου τουαλέτες, να επιβεβαιώνει την τελευταία μου ατάκα και να δίνουμε ραντεβου για ολικη επιβεβαίωση το βράδυ.

 

Print Friendly, PDF & Email