Όταν ανοίγει ο καιρός, είναι σίγουρο πως όλο και κάτι ενδιαφέρον θα μου τύχει. Πέρσυ τέτοια εποχή ήμουν στο εξωτερικό για δουλειά, και γνώρισα ένα ξανθό κοντουλι μωρό που όμως στο τέλος της ημέρας με κουβάλησε λιώμα στο δωμάτιό μου. Εκείνη είχε πιει περισσότερα από εμένα, αλλά είχε σίγουρα καλύτερη διαύγεια! Φέτος; Φέτος, σε μια βόλτα στο Γκάζι, γνώρισα την Ροδούλα! MILF περιοπής… που δεν ήξερε τι σημαίνει MILF!

Milf Ροδούλα

Η Ροδούλα λοιπόν είναι το αντίθετό του ονόματός της! Δηλαδή είναι καυλαντίν τρελό! Γύρω στο 1.7, με ιδιαίτερα θελκτικά και καμπυλοτα βυζόμπαλα. Κορμί, με πιασιματάκια και μια κωλάρα που η σκέψη να την καβαλήσεις ήταν πιο γρήγορη από το τι θα παραγγείλεις!

Είμαι λοιπόν στο Cartone και πίνω τον εξαίσιο (και πρώτο της Άνοιξης) freddo cappuccino μου, διαβάζοντας το βιβλίο μου. Αυτά τα Κυριακάτικα πρωινά, είναι και τα καλύτερα ε; Ε! Το συγκεκριμένο δεν ήταν μόνο διάβασμα, καφές και οφθαλμόλουτρο! Είχε και καλύτερη συνέχεια!

Ξέρεις τώρα, τον δρόμο. Όλα τα φοιτιτάκια, κανουν τη πρωινή τους περατζάδα και το μάτι, μόνο στη σελίδα δεν μένει. Έλα όμως που το βιβλίο ήταν καλό (Το Κορίτσι στον Ιστό της Αράχνης) και ίσως και ό,τι πέρασε δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί την ένταση. Εκτός από την Ροδούλα.