Κλέλια Ρενέση. Θέλεις κάτι άλλο ή να προχωρήσω στις αναρίθμητες φωτογραφίες; Μήπως να σου πω, πως ο Ελληνικός ανδρικός πλυθησμός, έχασε μια από τις πιο sexy παρουσίες της Ελληνικής TV. Ένας ισπανός, ταλεντάρα, αλλα ισπανός (δηλαδή δεν βλέπεται) είναι το amore της Κλέλια. Ο José-Manuel Thomas Arthur Chao ή πιο γνωστός Manu Chao.

Και ρωτάω ρε παιδιά; ΓΙΑΤΙ; Δηλαδή αυτό το ξανθό μωρό, δεν μπόρεσε κανείς να το ικανοποιήσει στην ενδοχώρα; Τέτοια κατάσταση μας έχει φέρει η πολιτική/οικονομική ξεφτύλα στην Ελλάδα, που αρχίζουμε, εκτός από το χρήμα, να χάνουμε και τα υπάροχα “μωρά” μας;

Και δεν μπορείς να απαντήσεις ρε διάολε! Να πάρεις ποια από την Ισπανία; Ψάχνω να βρώ κάτι που να αξίζει από την Ιβηρική χερσόνησσο και το μόνο που συναντώ είναι η Barca ρε φίλε! Άντε και η “καταραμένη” Εθνική Basketball!

Τέλος πάντων, λέω να καλέσω κανενα νουμεράκι, μπας και βγάλω την ένταση… 909 910 9160… ναι, λίγο πιο τσιμπημένη η κλήση σήμερα, διότι γουστάρω πρόστυχα ροζ τηλέφωνα!!!

Άντε φτιαχτείτε με την υπέροχη Κλέλια:

Φωτογραφίες

Κλέλια Ρενέση - ροζ τηλέφωνα Μα τον Τουτατη! ροζ τηλέφωνα τωρα!  ροζ τηλέφωνα - klelia renesi Κλελια Ρενεση - Τηλεφωνικό Σεξ 90 99 90 9910 - τηλεφωνικο sex  Ματάρες μου! Κλέλια Ρενέση OMG - Roz tilefona  90 99 90 9910 - ροζ τηλέφωνα Οχι άλλο... Κλέλια Ρενέση!

tsontes.biz

Οι καλύτερες τσόντες μόνο στο www.tsontes.biz

ροζ τηλεφωνα – τηλεφωνικο σεξ – ροζ γραμμες

Κυρπιακές τσούλες στο τηλέφωνό σου

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας
AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email