Μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης είχαμε και την απελευθέρωση των ηθών στη Ρωσία. Ξαφνικά οι γυναίκες άρχιζαν να βγάζουν τα ρούχα μαζί με τα απωθημένα και οι άντρες αρχιζαν να βγάζουν φωτογραφίες! Τα χρόνια πέρασαν μα αυτά τα ήθη δεν άλλαξαν… άλλαξαν τα αυτοκίνητα! Από Zastava και Lada σε BMW & Mercendes.

Απολαύστε τις γλυκές και άκρως σεξουαλικές Ρωσιδούλες! Σε ορισμένες φωτογραφίες τα μπαλέτα Μπολσόι θα τις ήθελαν για prima balarinas!

Αυτοκίνητα και γυναίκες - ροζ γραμμές Αυτοκίνητα και γυναίκες - τηλεφωνικό σεξ 3 Αυτοκίνητα και γυναίκες - ροζ γραμμές Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνό τηλεφωνικό σεξ Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνό τηλεφωνικό σεξ 2 Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνό τηλεφωνικό σεξ 4 Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνά ροζ τηλέφωνα Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνά ροζ τηλέφωνα 3 Αυτοκίνητα και γυναίκες - τηλεφωνικό σεξ Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνά ροζ τηλέφωνα ξανα Αυτοκίνητα και γυναίκες - σεξ στο αυτοκίνητο Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνά ροζ τηλέφωνα Αυτοκίνητα και γυναίκες - κωλάρα Αυτοκίνητα και γυναίκες - φθηνά ροζ τηλέφωνα μπροστά Αυτοκίνητα και γυναίκες - ροζ τηλέφωνα masch003-29 Αυτοκίνητα και γυναίκες

 

Υπηρεσία Τηλεπαρέας
AMAZE Χρεώσεις: Σταθ. 1,82€/1’ – Κιν. 1,98€/1’ * (με φπα)​
Η υπηρεσία απευθυνεται σε ενήλικες​. Εξ​. πελατών: 210 6403090. Ι.Μεταξά 8, Αγ. Δημήτριος 17343

*Πλέον τέλος συνδρομητών κινητής βάσει λογαριαμού.

Print Friendly, PDF & Email