Από την Πολωνία με αγάπη!

Είναι γεγονός πως μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα! Όπως να… “αναστηλώσει” την φήμη και την αξιοπρέπεια μιας… ποδοσφαιρικής χώρας! Ένα τρανό παράδειγμα είναι η Natalia Siwiec. Μπορεί να μην φοράει ρόζ αλλά ερυθρόλευκα… αλλά την επιτυχία την είχε και για σε αυτή την επιτυχία την βοήθησε και ένα τηλέφωνο!

Στο τελευταίο Euro, το 2012, η Πολωνική ομάδα δεν είχε την υποστήριξη που θα ήθελε από τον Τύπο. Αυτό αλλάζει άρδην εξαιτίας ενός μοντέλου… βασικά του πιο sexy μοντέλου της Πολωνίας! Σαν άλλη Larissa Riquelme (μην googlαρετε, σύντομα θα κάνει αφιέρωμα για το μωρό ο συντάκτης του ροζ τηλέφωνα!) χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της και την θυληκότητά της  για να αναθερμάνει τη χαμένη Πολωνική Ποδοσφαιρική Ομάδα!!!

Εμείς στο ροζ τηλέφωνα ανακαλύψαμε κάποιες από τις sexy φωτογραφίες της και είμαστε σε γενικότερη αναζήτηση για sexy videos! Κακά τα ψέματα, καλό το τηλεφωνικό σεξ, αλλά και μια face to monitor εμπειρία με τέτοιο μωρό δεν βλάπτει!!!

Natalia, ήδη η ποδοσφαιρική ομάδα της Πολωνίας, έχει κερδίσει καμια δεκαριά οπαδούς… κι ας είναι και Έλληνες! Εσύ να μην λείψεις από την κερδίδα!

Φωτογραφίες ροζ τηλέφωνα

Print Friendly, PDF & Email