Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν, οι τελευταίες μερίδες από το αρνί που περίσεψε, το κοκορέτσι που δεν φαγώθηκε (!;), τα κοψίδια on the side ολοκλήρωσαν το σαβούρεμα της περιόδου. Πλέον το καλοκαιράκι είναι πιο κοντά και η ανάγκη για δίαιτα και γυμναστική είναι Ε Π Ι Τ Α Κ Τ Ι Κ Η! Δεν αρκεί το καυλάντισμα στα ροζ τηλέφωνα… ξέχασέ το!

Μόνοι μας δε μπορούμε να προγραμματίσουμε ουτε το… CD για να παρακολουθήσουμε ασκήσεις επί… εδάφους! Χρειαζόμαστε επειγόντως μια εξειδικευμένη παρουσία, ένα Personal Trainer (θηλυκού γένους, βεβαίως-βεβαίως) για να μας βάλει πάλι στο παιχνίδι.

Χρειαζόμαστε την Libby Powell να μας ξετινάξει στη γυμναστική… κάθε είδους, από όλες τις πλευρές και σε συνεχή ακατάπαυστο ρυθμό!

Video

Φωτογραφίες

Libby Powell - ροζ τηλέφωνα Libby Powell - τηλεφωνικό σεξ 250x250px_city Libby Powell - δες τα όλα Libby Powell - νυστάζω! ροζ τηλεφωνα - τηλεφωνικό σεξ Ροζ τηλέφωνα - 90 99 90 9451 roz tilefona ροζ τηλέφωνα Sex Cams με τρελά μουνιά Libby Powell - ροζ τηλέφωνα Libby Powell - ροζ τηλέφωνα 300x250px_city

 

Στα ροζ τηλέφωνα γουστάρουμε να παρουσιάζουμε τα ομορφότερα και πιο ζουμερά κορμιά. Το κάνουμε για το κέφι μας και δεν έχουμε καμία σχεσή (!) με αυτά. Επομένως βρε καλά μας φιλαράκια, μην μας στέλνεται μηνύματα για να τα γνωρίσετε! Δεν είμαστε (ούτε πρόκειται να γίνουμε) προαγωγοί, μανατζαραίοι και… αρουραίοι!

 

Print Friendly, PDF & Email